NOVI ZDR-1

VOCIS – Pravno svetovanje vam ponuja ob spremembi Zakona o delovnih razmerjih, ki stopi  v veljavo 12.04.2013 holističen pregled in svetovanje ob prilagoditvi spremembam z minimalnimi stroški, maksimalno strokovno usposobljenostjo in dolgoletnimi izkušnjami  v gospodarstvu ter skladno z navedenim izognitev globam, ki se bodo z novim zakonom izvajale v razponu (ni enotne določitve glob).

V kolikor se odločite, da nam zaupate ureditev delovnih razmerjih v mesecu aprilu, vam na storitve nudimo kar 20% popust ter dodatno 1 uro brezplačnega pravnega svetovanja.

Če sešteje skupaj čas, ki bi ga porabili, da bi se seznanili s spremembami in z njimi uskladili obstoječo delovnopravno dokumentacijo, poleg navedenega pa tudi upoštevate tveganje obiska delovnega inšpektorja in morebitno plačilo globe, vam zagotavljamo, da boste z našo pomočjo veliko prihranili –  tako na denarju, kot tudi na času, ki ga boste lahko posvetili opravljanju svoje dejavnosti.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo 365/7/24 na telefonski številki 041/716-831 ali preko elektronske pošte– info@vocis.si.

S spoštovanjem,

Lidija Trampuš

univ.dipl.pravnica